McNETT AQUASHURE Çok Amaçlı Yapışıtırıcı 2x7g

Stok Kodu
DM:McNETT AQUASHURE Çok Amaçlı
Havale
704,22 TL (%3,00 havale indirimi)
*78,29 TL den başlayan taksitlerle!!
726,00 TL

McNETT AQUASHURE Çok Amaç

Aquashure Özel Üretan Tutkal :Esnek yapışkan tutkal dünya çapında su sporlarında standart olarak kabul edilmiştir. Aquasure, mükemmel sonucu büyük alanları bile yapıştırmayı garanti eden benzersiz üretan karışımdır. Dayanıklı tutkallı bölgeler güçlüdür, esnektir, sugeçirmezdir ve güneş veya solventler yüzünden zayıflamaz. BC, neopren, kauçuk veya diğer malzemelerin büyük tamirlerinde kullanılabilir.

Tamir Klavuzu
Hasarlı Neoprenlerin COTOL 240 kiklotron ile temizlenir. Dokumadan oluşmayan yüzeylerde ilk olarak aufrauen yapıp sonra temizleyin. Aquasre 'u direkt tüpten yada bir fırça yardımıyla uygulayın. Bir gece ( 10-14 saat) kurumaya bırakın. 2 saatlik kurutmalar için Cotol 240 kiklotron kullanın.
Delikler ve Çatlaklar( yarıklar)
Çıkarılabilir bir yapıştırıcı band ile arka yüzeyini destekleyin (kapatın) . Deliği ve delik çevresini Aquasure ile doldurun. Yeterince sertleştikten sonra yapıştırıcı bandı çıkartın.
Dikişler : 4 mm lik kalın tırtıklara uygulayın, bu tırtıklar en azından 6 mm üst üste gelecek şekilde olmalıdır. Hafifçe bastırarak dağıtın, böylelikle dokuma dış yüzey Aquasure'ı emsin. Patik kullanımıdan 1/2 saat sonra henüz sertleşmemiş aquasure üzerine kum serpin.

Saklama
İçindekini tüpün boynuna kadar sıkın, temizce silin ve vidalayarak kapatın. Serin, kuru bir yerde yada daha uzun dayanması için derin dondurucuda saklayın.Tüpün içindekinin daha rahat kulanılması / akması için 15 dakika sıcak suda tutun.

Uyarılar
Aquasure deri, dokuma ve yada diğer dış yüzeylerde renk koyulaşması yapar. Kullanmadan önce test ediniz. Toluol yada Isocynanate içerir. Dikkat: Kolay tutuşur. Ateşleme kaynaklarından uzak tutulur. İçilmez. Elektrostatik yüklemelere karşı önlemler alın. Sadece iyi havalandırılan alanlarda kullanın. Kanalizasyona dökmeyin.Sağlığa zararlıdır. Göz ve deri ile temastan sakının. Temas halinde bol su ile yıkayın. Koklamayın. Çocuklardan uzak tutun. Yanlışlıkla kullanımda hemen doktora gidin.

 

lı Yapışıtırıcı 2x7g

 

Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
McNETT AQUASHURE Çok Amaçlı Yapışıtırıcı 2x7g YARDIMCI EKP. Ve AKSESUAR McNETT AQUASHURE Çok Amaçlı Yapışıtırıcı 2x7g ürününü 9 taksit seçeneği ve kapıda ödeme imkanı ile alabilirsiniz. McNETT AQUASHURE Çok Amaçlı Yapışıtırıcı 2x7g,Kredi Kartına 9 Taksit İmkanı,Kapıda Ödeme İmkanı,Aynı Gün Kargo İmkanı DM:McNETT AQUASHURE Çok Amaçlı McNETT AQUASHURE Çok Amaçlı Yapışıtırıcı 2x7g

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.